Hvem er vi

AnneLouise300dpiAnne-Louise Haarby – ”Træk Vejret og tænk mindre”                   

Tag kontakt til mig, hvis du har brug for:

Ro og nærvær, indsigt i stressens væsen – gør stress til din ven istedet for din fjende. Kom angsten og bekymringerne til livs. Kom helt ud af din spiseforstyrrelse. Øget selvværd og et personligt lederskab, der kan give dig større trivsel i hverdagen samt mere energi og overskud. Kommuniker mere hensigtsmæssigt ud fra egne værdier og behov. Mental og fysisk balance med åndedrættet som et vigtigt bindeled.

I en travl hverdag kan det være svært at lytte til kroppens signaler, navigere i udfordringer og samtidigt trække vejret. Mental og fysisk balance kræver både indsigt og bevægelse.

For mig handler det ikke om at navigere udenom, men at kunne navigere i det vi står i. Det handler om at turde acceptere, der hvor vi er. Undgå at blive væltet omkuld, når livets  udfordringer, tanker og følelser overhaler os.

I virkeligheden har jeg ubevidst været stresset i mange år af mit liv. Igennem årene opbyggede jeg overlevelsesstrategier, nogle mere hensigtsmæssige end andre. Jeg løb hurtigere og hurtigere for at nå det hele og være den bedste version af mig. Jeg troede det var vejen frem og jeg kæmpede til det sidste.  Jeg havde et motto, der hed – jeg skal lige…… Det fik mig langt, men også helt ud over kanten. Tilsidst mistede jeg kontrollen over mit eget liv. Det er det mest angstprovokerende jeg nogensinde har prøvet.

Vejen tilbage til mig selv, har været lang og sej. Det kan lyde som en kliche, men i dag kan jeg godt kigge tilbage med sindsro. Jeg tror aldrig jeg var kommet tilbage til arbejdsmarkedet, og ej heller fået mig selv eller min egen datter igennem en svær spiseforstyrrelse, hvis ikke jeg havde fundet den fundamentale ro og forstået, hvad det vil sige, at skabe balance.

I dag har jeg et andet motto: Træk vejret og tænk mindre. Du må meget gerne låne det.

Jeg arbejder ud fra en fundamental ro. Det er ikke alt vi som mennesker kan styre, og det skal vi heller ikke. Et personligt lederskab gør det nemmere at navigere i det som er. Det har gjort min hverdag og selve livet betydeligt lettere. Jeg har ikke længere tankemylder eller kropslig uro. Jeg benytter mig af simple værktøjer, der kan implementeres af alle. Jeg vil meget gerne  hjælpe dig til at finde din egen vej.

De seneste 10 år har jeg arbejdet som holistisk konsulent, primært indenfor stress management og work/life balance samt spiseforstyrrelser, angst og depression.

Min mission er, at gøre livet lettere for andre, så de også kan finde en fundamental indre ro, nærvær og øget trivsel.

Jeg har mange uddannelser bag mig, men vigtigst af alt, så arbejder jeg helhjertet og møder dig, der hvor du er med et oprigtig interesse, varme og nærvær. Jeg har ikke kun læst mig til det hele. Jeg tror på, at mine egne erfaringer i kombination med mange års erhvervserfaring i forskellige brancher, både privat og offentligt samt adskillige udddannelse giver et solidt afsæt for at hjælpe andre.

Erhvervsmæssigt har jeg mere end 10 års erfaring som selvstændig holistisk konsulent indenfor stress, angst, depression samt spiseforstyrrelser. 25 års erfaring indenfor HR- og kommunikation, senest som HR-chef med særligt fokus på organisations- og kulturudvikling, det psykiske arbejdsmiljø og udvikling af menneskelige ressourcer. Jeg er certificeret i både personlig, systemisk og ledelsesbaseret coaching. Certificeret indenfor Stress, Mindfulness, Meditation og Yoga. NLP og Enneagram Master samt Master in Human Dynamics.

pia

 Pia Lyhne

”Tilbage på sporet”

Har du brug for at blive afklaret eller udfordret, professionelt eller privat, kan holistisk counseling være løsningen.

Du ved måske, hvad du vil og hvilken vej du vil gå, men er i tvivl om hvordan? Jeg støtter, udfordrer og leder dig på vej.

Holistisk counseling er både sparring og rådgivning. Jeg stiller de spørgsmål du ikke altid stiller dig selv, og bidrager med råd og ideer til – Hvordan? Jeg inddrager krop, sind og sjæl i arbejdet, samt benytter egne erfaringer og mine spirituelle evner.

Effekten af holistisk counseling er personlig udvikling, der hjælper den enkelte til at se nye muligheder og udnytte potentialer. Du får større afklaring, fornyet livsglæde, ro og balance.

Jeg er optaget af at hjælpe andre og ved, at jeg med mine kompetencer kan gøre en forskel. I de seneste år har jeg haft fokus på at udvikle mine spirituelle evner inden for healing, klarsyn og meditation, og er bl.a. uddannet hos Rikke Hertz.

Derudover har jeg mere end 25 års erfaring inden for ledelse og HR. Jeg har bl.a. beskæftiget mig med ledelsesrådgivning, strategi- og organisationsudvikling i både private og offentlige organisationer. Ud over mine forskellige ledelsesroller har jeg arbejdet som management konsulent. Derudover er jeg certificeret i en række personanalyse- og testværktøjer.

Tag kontakt til mig hvis du har brug for:

At se nye muligheder og udnytte dit fulde potentiale, finde motivationen eller præcisere dine mål samt få klarhed over dine værdier, hvilket giver større overskud, ro og balance.