Anbefalinger

“En session med Pia taler både til hoved og sjæl. I samtalen hjælper hun indsigtsfuldt, omsorgsfuldt og skarpt med at se nye muligheder og veje at gå i karrieren, og gennem healing tager hun på allerfineste vis hånd om din sjæl og sender dig ud af døren med en følelse af både at være fuldstændigt grounded og hjemme i sig selv og desunden at have fået det skønneste energiboost – en fantastisk kombination af ro og gåpåmod at gå videre ud i livet med”.

Anne-Mette 

“Anne-Louise du gør en kæmpe forskel!!! På mig har du en helbredende kraft! Jeg får så meget ud af dine timer, jeg elsker måden du er på, musikken og hele den følelse jeg går hjem med bagefter. Jeg går derfra med et overskud og et ønske om at bruge overskuddet på at ville alle det godt…verden bliver så dejlig når alles intentioner er, at ville alle det godt og drage omsorg for hinanden”.

Henriette

“Den første gang jeg mødte Anne-Louise befandt jeg mig i en velkendt, men uønsket situation. Hver en fiber i min krop ønskede at gå, men jeg var som frosset fast og hjernen nægtede at adlyde kroppens signaler. Med sin fine intuition aflæste Anne-Louise mig og tilbød sin hjælp. Det tog mig et par uger at få mod til at ringe, men jeg er så taknemmelig for mit valg. Med Anne-Louises kyndige råd og vejledning har jeg fået kontrol over min vejrtrækning og lært ikke at ignorere min krops signaler. Det har givet mig en øget livskvalitet og givet mig mod til at være tro mod mig selv. Jeg kan varmt anbefale alle at få Anne-Louises hjælp til at blive grounded og få en større selvindsigt”.

Bettina